Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 30 september 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 30 september 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan zullen wij uw (aan)betaling zo spoedig mogelijk retourneren.
    Dit geldt alleen in het geval van Corona maatregelen wanneer Smaragd Reizen de reis annuleert.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 30 september 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Chiang Mai Trekking en de Gouden Driehoek

vanaf € 165 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 087
Dag 1: Chiang Mai
Aankomst in Chiang Mai op luchthaven of treinstation en transfer naar uw hotel.
Dag 2: Karendorp
Naontbijt verlaat u Chiang Mai in klein internationaal gezelschap per pickup truck naar een prachtig natuurgebied, waar de trekking plaatsvindt. Onderweg wordt gestopt bij een lokale markt om het leven te observeren en proviand in te slaan. In de namiddag start de trekking. Onderweg wordt een nederzetting van de Hmong stam aangedaan, oorspronkelijk uit Mongolië. Eindpunt is een Karendorp, de olifant menners bij uitstek, waar het avondmaal wordt gebruikt en u overnacht bij de lokale bevolking.
Dag 3: Karendorp
Na ontbijt vertrek per olifant over de rollende heuvels van noord Thailand naar een waterval. Na de lunch trekken wij te voet verder door de schitterende natuur waarbij onderweg een bergdorp wordt bezocht. Avondmaal en overnachting in een kamp nabij een waterval.
Dag 4: Chiang Mai
U vervolgt de trekking over het glooiende landschap naar een nederzetting van de Shan. Vervolgens naar het basiskamp aan de Mae Wang rivier. Met een bamboe vlot zakt u de rivier af omzoomd door de rijke natuur. Bij een ontmoetingspunt wacht de pick-up truck u op en brengt u naar Chiang Mai.
Dag 5: Chiang Mai
U vertrekt naar Chiangrai met onderweg een stop bij de heetwaterbronnen. In Chiang Saen, aan de majestueuze Mekong rivier, wordt de Chedi Luang tempel bezocht. Langs de Mekong rivier reist u verder naar het Drielandenpunt. Verder naar Mae Sai, Thailand's noordelijkste stadje. Over de heuvels naar Thaton aan de Kok-rivier. Onderweg bezoekt u enkele nederzettingen van de bergstammen. Daarna gaat u terug naar Chiang Mai.
Dag 6: Chiang Mai
Na het ontbijt eindigt uw facet.

Prijzen

2 personen 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 165,- € 165- € 165,- € 165,- € 47,-

Inclusief

  • ontbijt
  • 3x lunch
  • 1x diner

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?