Chau Long in Sapa

Chau Long in Sapa

Sapa een pittoresk bergdorpje en verzamelplaats van de diverse lokale minderheden, met een overweldigende natuur en toeristisch gezien zeker een aanrader. In deze bijzondere setting vindt u aan een van de hellingen en op slechts 2 minuten lopen van het centrum, het fraaie 4* Chau Long hotel. Het hotel heeft een goede service, gekwalificeerd personeel en staat garant voor een zeer prettig verblijf.
Type Hotel
​In de New Wing zijn 65 kamers in de categorie DeLuxe, Superior en Suite. Alle kamers hebben een balkon vanwaar men een spectaculair uitzicht heeft over het Muong Hoa dal, de rijstvelden en de berg, Fansipan. De kamers hebben een lichte Vietnamese touch en zijn comfortabel en geriefelijk. Zo is er aanwezig; tv, telefoon, minibar, koelkast, koffie/thee faciliteit, badjas/slippers, elektrische kachel en haardroger.
Voor een weldadige verzorging is er Jacuzzi, Spa en massage. Op de 2de verdieping is er een klein verwarmd binnen zwembad. Voor uw ontspannen drink is er de bar. In het Muong Hua restaurant, met zijn fraaie uitzicht over het dal en de bergen kunt u genieten van voortreffelijke gerechten uit de Vietnamese en westerse keuken.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?