Chatrium Hotel Riverside Bangkok in Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok in Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligt aan de oever van de rivier Menam en op 35 minuten afstand van het bruisende centrum van Bangkok.  Elke dag zal weer een nieuwe beleving voor u worden. Word wakker met een verrassend uitzicht over de rivier en de stad, een perfect begin van uw dag.
Type Hotel
​Bij Chatrium Hotel Riverside Bangkok voelt u zich thuis in één van de modern ingerichte kamers met verschillende grote van 60m2 tot 46m2.  Alle kamers zijn voorzien van een LCD plasma televisie, kluis, kabeltelevisie en magnetron. Dankzij de goed uitgeruste kitchenettes met eethoek, kunt u gemakkelijk uw eigen maaltijden opwarmen.

?Met 6 restaurants en bars is er altijd een plekje waar u heerlijk tot uzelf kunt komen met een heerlijk tropisch drankje. In restaurant River Barge kunt u genieten van internationale gerechten en een schitterend uitzicht op de rivier de Menam. Lekker zweten in het Fitness centrum en daarna heerlijk uitrusten bij het zwembad of relaxen in de spa. Het kan allemaal hier bij Chatrium Hotel Riverside.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?