Champlung Mas Hotel in Legian

Champlung Mas Hotel in Legian

Hotel Champlung Mas is gelegen tegen het hart van Kuta. Het hotel is op loopafstand van het aantrekkelijke witte zandstrand en is omgeven door tropische tuinen. In de directe omgeving bevinden zich winkels, restaurants, bars en mini supermarkten die 24 uur geopend zijn. Iets verderop vindt u de levendigheid en drukte van Kuta. Kortom, een ideale locatie om uw vakantiegevoel te versterken.
Type Hotel
Deze accommodatie heeft een hele verbouwing ondergaan en daarmee bestaat het hotel uit een moderne vleugel en daarnaast kamers gebouwd in Balinese stijl. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en omgeven door mooie aangelegde tuinen. Zij zijn voorzien van een badkamer waar u zowel koud als warm water heeft. Verder is er airconditioning, telefoon, satelliet tv, koelkast, minibar en koffie- & theefaciliteiten. U kunt genieten van de omgeving op uw privé balkon of terras.
U kunt er voor kiezen om lekker te ontspannen bij een van de zwembaden. Daarna kunt u heerlijk bijkomen tijdens een rustgevende massage. Het hotel beschikt over een restaurant en bar die dag en nacht geopend zijn. In het restaurant kunt u genieten van verschillende lokale en internationale gerechten terwijl u bij de bar verschillende cocktails kunt uitproberen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?