Top

Strandvakantie Malediven: Chaaya Lagoon Hakuraa Club

🕒 6 dagen

Vanaf € 929 p.p.

Informatie

Het resort is een accommodatie in het nieuwe vrij gegeven atol voor de exploitatie van het toerisme. Het resort ligt op een tropisch begroeid, langgerekt eiland.

Ligging:
Op het Meemu atol. Het 140 km ver gelegen resort is met de airtaxi (watervliegtuig) in ca. 40 minuten vliegen te bereiken.

Faciliteiten:
Er zijn 10 bungalows op het strand en zijn voorzien van; douche, fan, telefoon en terras met zeezicht. De gerenoveerde en fraaie 70 waterbungalows, staan allen boven het water. Deze bungalows liggen over de gehele lengte van het eiland en hebben terras met uitzicht over de oceaan. Vanaf elk terras kan men via de trap in de lagune stappen. Bijzonder is de glazen vloer in de kamer waarbij men direct in het water onder de bungalow kijkt.

De voorzieningen zijn hetzelfde als van de strandbungalows maar hebben bovendien; airco, tv, telefoon, minibar, safe, bad en douche, koffiezetmogelijkheid, haardroger, radio en Internetaansluiting.

U treft er o.a.; bar en coffeeshop, buffetrestaurant, BBQ op het strand, vegetarisch cuisine enkele winkeltjes, tuin, tv kamer, kapsalon en hotelkluis. Voor uw sportieve inspanningen is er; tafeltennis, fitness, volleybal, badminton, tennis en squash. Watersport; bananenboot, kano, catamaran, waterski, windsurf, duiken en snorkelen. Duikcentrum Padi, met verhuur en excursie mogelijkheden. Het rif ligt op ca. 900 meter vanaf het strand met daartussen de blauwgroene lagune.

Prijzen

Beach Bungalow

2 – 3 personen: € 929 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 929 ,- p.p.

6 personen: € 929 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 613 ,- p.p.

Water Bungalow

2 – 3 personen: € 982 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 982 ,- p.p.

6 personen: € 982 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 664 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register