Century Park Hotel in Bangkok

Century Park Hotel in Bangkok

Century Park Hotel  is gelegen midden in het zaken en uitgaansdistrict van het bruisende Bangkok. Hiervandaan is het gemakkelijk Bangkok te verkennen.  Een aantal bezienswaardigheden liggen in de buurt zoals het Victory monument, Century Plaza, Jim Thompson House en groothandelsmarkt Pratunam. Dus dichtbij alle winkels, restaurants, banken en markten.
Type Hotel
​De fantastisch ingerichte en comfortabele kamers zorgen ervoor dat u uiterst geniet van uw verblijf in het hotel. Alle kamers hebben een marmeren badkamer met een aparte douchecabine en zijn uitgerust met een LCD tv, airconditioning, telefoon, kluisje, koffiezetapparaat en waterkoker, internet toegang, koelkast, minibar en een Föhn.
Met de 5 verschillende mogelijkheden om heerlijk te eten, is er altijd een plek waar u een onvergetelijke maaltijd kunt nuttigen. Van Thaise gerechten tot internationale delicatessen worden in de restaurants geserveerd. Vergeet de drukte van de stad en droom weg in het prachtige zwembad. Het hotel heeft ook een vol uitgeruste fitness centrum waar u uw dagelijkse workout kunt bijhouden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?