Centara Grand at Central World Hotel in Bangkok

Centara Grand at Central World Hotel in Bangkok

Centara Grand at Central World Hotel is gevestigd in Pathumwan, het centrale zaken district van Bangkok.  Op loopafstand van het Skystrain station in Chidlom en de winkelcentrums MBK en Siam Paragon met meer dan 1000 winkels, aquarium Siam Ocean World en een grote markt waar u heerlijk kunt eten.
Type Hotel
Het 5 sterren Centara Grand heeft een fris perspectief op de Thaise gastvrijheid en service. Daarbij komen ook nog de moderne faciliteiten van het Convention Centrum. Het Centara Grand at Central World hotel heeft 36 suites en 469 kamers. Alle kamers hebben airconditioning, ingerichte badkamer, internet, satelliet TV, games, radio, mini bar, koffie en theezetfaciliteiten, koelkast, telefoon en een multimedia centrum voor video en audio.
Door de dag biedt het hotel verschillende faciliteiten aan zoals een fitness centrum, zwembad met wirhlpool,  tennisbaan, entertainment complex en vele andere mogelijkheden. Het hotel heeft 8 restaurants en bars waar u heerlijk kunt eten of genieten van een verfrissend drankje. Het Red Sky restaurant is uitsluitend geopend voor diner waarbij u vanaf de 55e verdieping een prachtig uitzicht heeft over Bangkok.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?