Cape Flame

Cape Flame

Cape Flame guesthouse ligt in het hartje van Port Elizabeth nog geen 3 minuten bij het bekende Hobie Beach vandaan. De regio geniet zeer veel zonnige dagen en samen met haar gouden zandstranden is dit het hele jaar door een prachtige bestemming voor wind- en golfsurfers. Er bevinden zich veel gezellige restaurants, bars en cafés. De stad staat vooral bekend om haar unieke architectuur en geschiedenis. U kunt er leuk winkelen. In de regio vind men veel handwerk winkeltjes. Buiten de stad vind u ook 4 grote natuurreservaten waar u vanuit het hotel heen kunt gaan.
Type Guestfarm
​Het hotel beschikt over 10 smaakvol ingerichte kamers, ieder in zijn eigen moderne Afrikaanse sfeer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken verder over satelliet TV, telefoon, minibar, vloerverwarming en Koffie- en theefaciliteiten. Zes van deze tien kamers beschikken over een aantal extra’s als een mini kitchenette en magnetron.
Elke avond kunt u even heerlijk tot rust komen in het zwembad of in de lounge met televisie en muziek. Het hotel heeft ook een gezellige bar en binnenplaats. De dineerzaal serveert heerlijke maaltijden, een Engels ontbijt met open buffet, en op zondag een Champagne brunch.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?