Canggu, Villa Betty (5 personen) in Villa’s

Canggu, Villa Betty (5 personen) in Villa’s

Een heerlijke vakantie in een privé-villa op Bali? Dat is mogelijk! Villa Betty is gelegen in het dorpje Tandeg op ongeveer 30 minuten afstand van Kuta. In het dorpje Tandeg zijn enkele kleine winkeltjes te vinden. De villa is landelijk en zeer rustig gelegen met een prachtig uitzicht op de bergen en rijst velden. Aan het strand zijn hotels met goede restaurants te vinden. Het strand is rustig en geschikt als surfgebied en voor lange strandwandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld van Canggu in ongeveer 2 uur lopen naar Kuta.
Type Villa
Villa Betty heeft een eigen zwembad, 3 slaapkamers waarvan twee voorzien van airconditioning en één kamer met fan, een compleet ingerichte keuken, woonkamer met televisie, badkamer met douche, warm en koud water. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven en koelkast.
De villa is volledig ingericht en wordt dagelijks schoongehouden door een externe hulp, die eventueel uw kleine was verzorgd en tegen een kleine vergoeding graag bereid is om voor u een heerlijk Balinees gerecht te koken. Er is een tuinjongen die tevens het zwembad schoonhoud. Vanaf 22.00 tot 06.00 uur is er bewaking aanwezig. Dit alles is inbegrepen in de huurprijs, dus geen onverwachte kosten achteraf.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?