Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Cairns & The Great Barrier Reef in 4 dagen

vanaf € 650 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 161

Highlights:

 • Great Barrier Reef Cruise
 • Tjapukai Aboriginal Cultural Park
 • Skyrail Rainforest Cableway
 • Ride Karunda Scenic Railway
Dag 1: Cairns
Na aankomst op de luchthaven van Cairns, heeft u een transfer naar uw hotel. In de middag bent u vrij om te relaxen of een wandeling te maken in de stad. U kunt een bushwalk maken of ontspannen op een van de terrasjes. In de avond als suggestie; wandeling over Night Markets of de Pier Marketplace.
Dag 2: Great Barrier Reef
U gaat aan boord van een Adventure catamaran en vaart uit naar de Great Barrier Reef. Geniet van de presentatie over het rif en zie de onderwaterwereld vanuit de onderwater observatie ruimte of maak een tocht met de boot waar u beneden het wateroppervlak zit. Er is ook gelegenheid om te gaan snorkelen en de fantastische onderwaterwereld van dichtbij te bewonderen (uitrusting inbegrepen). Ter afsluiting geniet u van een verrukkelijk tropisch buffet.
Dag 3: Tjapukai - Skyrail - Kuranda
Bezoek het fascinerende Tjapukai Aboriginal Cultural Park, Australia’s grootste inheemse culturele park, gebouwd in de regenwoudomgeving. Ontdek deze oude cultuur door middel van Bush voedsellessen, didgeridoodemonstraties, het maken van vuur en de beroemde dans van de Tjapukai. Op korte afstand van Tjapukai is de Skyrail die u meeneemt over en door de adembenemende wereld Erfgoed van het Barron Gorge Nationaal Park. Er zijn twee regenwoud stations waar u dit oude regenwoud van spectaculaire uitkijkposten kunt observeren. Hierna gaat u aan boord van de Kuranda Scenic Railway voor een historische reis door het oudste regenwoud van de wereld. U komt langs het spectaculaire Stoney Creek Falls en met als eindbestemming Freshwater Station.
Dag 4: Cairns
Transfer naar de luchthaven van Cairns.

Prijzen

2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
€ 650,- € 335,- Dagelijks (apr-mei)

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 1x lunch
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?