Cairns Colonial Club Resort in Cairns

Cairns Colonial Club Resort in Cairns

Dit luxe 4 sterren hotel is een echt tropisch resort. Omgeven door tropische tuinen, drie zwembaden en twee culinaire restaurants wanen de gasten zich tijdens hun verblijf in een echte vakantiesfeer.
Type Resort
​Het hotel beschikt over 345 comfortabele en ruime kamers en suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kleurentelevisie, radio, koelkast, kluis, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. Ook is er een minibar op de kamer aanwezig en een balkon of terras waar u lekker kunt genieten van de mooie omgeving van het hotel. De badkamer is voorzien van een douche. Verder kan er gebruik worden gemaakt van roomservice.
Het hotel is door zijn prachtige tropische tuinen al een beleving op zich en heeft daarnaast een hoop te bieden aan faciliteiten. Het hotel is voorzien van drie zwembaden. Ook is er een kinderzwembad met bijbehorend speelgebied. Daarnaast zijn er twee restaurants in het hotel te vinden, een fitnesscentrum, een tennisbaan, een winkel en een haar- en beautysalon. In het hotel vindt u eveneens een tourdesk waar excursies geboekt kunnen worden. Het hotel beschikt daarnaast over een 24-uurs receptie, gratis parkeergelegenheid en twee wasgelegenheden. Verder biedt het hotel gratis transfers naar het vliegveld aan en is er een speciale bus die de gasten naar de stad brengt.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?