Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 15 juli 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 15 juli 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 15 juli 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 (met uitzondering van 08 juli – 06 augustus en 18 – 24 december 2020) kunnen worden omgezet. De reis moet ook voltooid zijn op 30 juli 2021.
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 15 juli 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Bukit Peninsula, Villa Emerentiana (6 personen) in Villa’s

Bukit Peninsula, Villa Emerentiana (6 personen) in Villa’s

De moderne villa Emerintiana is gelegen in Bukit Peninsula  op 15 minuten afstand van de luchthaven en 10 minuten afstand van het luxe Nusa Dua. Niet ver van de villa kunt u uw dagelijkse boodschappen doen of wanneer u buiten de deur wilt eten is er in de buurt verschillende restaurants en barretjes. Wanneer u dichter bij de bevolking wilt komen kunt u een traditioneel dorpje inlopen.
Type Villa
​Villa Emerentiana heeft een woonkamer gelegen op de begane grond uitgerust met een eettafel met 6 stoelen, 2 zitbanken, televisie en radio. De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis, kookgerei, borden en bestek, broodrooster en een koffiezetapparaat.
De Villa heeft 2 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonskamers allen voorzien van airconditioning, 2 badkamers met toilet. U heeft een eigen privé zwembad gelegen in een prachtige tuin met een gezellig buitenterras waar stoelen met een parasol staan.

?U kunt uw was zelf doen of het personeel  inhuren om uw was te doen. Het personeel spreekt vloeiend Engels. Er loopt beveiliging rond om uw verblijf extra veilig te maken.
Deze villa is uitstekend geschikt en toegankelijk voor rolstoelen. Keukendoeken, handdoeken en badlakens zijn aanwezig.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?