Bukela Game Lodge in Eastern Cape

Bukela Game Lodge in Eastern Cape

Bukela Game Lodge is gelegen in de rustige riviervlakte van het Amakhala reservaat, 80 km bij Port Elizabeth verwijderd. De lodge is omringd door groot wild als de leeuw, cheeta, zwarte en witte neushoorn, olifant, buffel, giraffe en zebra. Dankzij de kleine omvang en afgelegen ligging van de lodge kunt u in alle rust en luxe genieten van het wilde Afrika. Vanaf de lodge worden dagelijks 2 safari tochten aangeboden inclusief snacks, koffie/thee en brunch of diner.
Type Lodge
​De lodge beschikt over 4 suites, ieder met eigen Afrikaans design, geschikt voor 2 personen en van alle luxe voorzien. Alle suites zijn volledig van elkaar gescheiden en van het hoofdgebouw door de Afrikaanse Bush en het houten pad waardoor u altijd van uw privacy geniet. De suites hebben een ruime badkamer met wastafel, douche en spa bad met prachtig uitzicht op de ruwe natuur. Hiernaast beschikken de suites ook over een buiten douche, openhaard, telefoon, airconditioning, vloerverwarming, bar, koelkast, koffie/thee faciliteiten en ook een eigen veranda om heerlijk in de buitenlucht te genieten van puur Afrika. De suites beschikken over zowel kingsize-  als 2 single bedden, afhankelijk van uw wensen worden ze maar liefs drie maal per dag schoongemaakt.
In het hoofdgebouw bevinden zich een dineerzaal, een zitruimte met open haard en een groot houten platform met uitzicht op een kleine dam die vaak wordt bezocht door buffels. Ook bevindt er zich een media en bibliotheek gedeelte met internet, televisie, dvd speler, spellen en boeken. Een apart gedeelte van de lodge beschikt nog over twee braaien (barbecues) waar soms festiviteiten worden gehouden voor de gasten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?