Top

Boekingsinformatie / Boekingsvoorwaarden

Heeft u definitief gekozen, dan vult u het formulier in en stuurt dit per e-mail of per post naar ons toe. Wij boeken uw vluchten, maken de reserveringen en leggen, bij groepsreizen, uw plaats in de groep vast. Tevens sluiten wij voor u de eventueel gekozen verzekeringen af.

U ontvangt van ons een factuur, waar alle onderdelen op staan vermeld. Tevens staan er uw naamgegevens ter controle op vermeld, zoals deze in uw ticket zullen worden geschreven. Uw naam en voorletters dienen exact hetzelfde te zijn als in uw paspoort staat.

Bij boeking van uitsluitend een ticket, zonder andere reisarrangementen, dient u de aanbetaling van minimaal € 250,- binnen 14 dagen te voldoen. Bij speciale aanbiedingstarieven geldt de voorwaarde van betaling per omgaande.

Na ontvangst van de factuur dient u binnen 14 dagen de aanbetaling te voldoen.

De aanbetaling bedraagt:

  • 30% van de totale reissom
  • de (eventuele) verzekering- en poliskosten
  • reserveringskosten
  • Vertrekbelasting Nederland € 30,00
  • verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per factuuradres
  • verplichte bijdrage SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) € 5,00 per persoon

Het restant van de reissom dient 8 weken voor vertrek betaald te zijn. Individuele reizigers krijgen hun tickets en reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek thuisgestuurd. Groepsreizigers krijgen geen tickets thuisgestuurd, maar worden gezamenlijk op Schiphol ingecheckt door een vertegenwoordiger van Smaragd Reizen.

You don't have permission to register