Biyadhoo Island Resort in South Male Atoll

Biyadhoo Island Resort in South Male Atoll

Het Biyadhoo Island Resort is een attractief resort en uitermate geschikt voor familie en Honeymoon. De omgeving is fantastisch; omgeven met gouden stranden, tropische tuinen, helderblauw zeewater en nog veel meer natuurlijk schoon. Het eiland is oorspronkelijk een duikbestemming, dus beschikt het resort over de juiste faciliteiten. Dit alles, samen met het gastvrije personeel maakt het Biyadhoo Island Resort tot een onvergetelijke ervaring.
Type Resort
In de omgeving binnen het resort zijn prachtige accommodaties gelegen. Zowel de Jacuzzi Villa's, de Water Bungalows als de Ocean Cottages zijn voorzien in alle luxe en comfort. De kamers beschikken dan ook over een slaapkamer met comfortabele bedden, een badkamer met douche en bad en warm en koud stromend water, airconditioning, satelliet televisie, minibar en koffie/thee voorzieningen.
Als u exclusief wilt dineren, dan heeft u de mogelijkheid uit verschillende restaurants (buffet ontbijt, lunch of diner met kip-, vis-, vlees- en vegetarische maaltijden), coffee shops (exotische drankjes en heerlijke sapjes) en de bar. Gaat u liever voor gezelligheid? Dan kunt u genieten van de thema avonden en de barbecue feesten op het strand. Verder beschikt het Resort over verschillende watersportactiviteiten zoals parasailing, kanoën, zeilen, waterskiën en natuurlijk snorkelen en duiken. Overige faciliteiten zijn; The Herbal Health and Yoga Center, souvenir- en gift shops en bovendien worden Honeymooners extra in het zonnetje gezet.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?