Beach Garden Hotel

Beach Garden Hotel

  Het Beach Garden Hotel ligt zo’n 200 km ten zuidwesten van Bangkok langs het prachtig witte zandstrand van Cha-am. Vanuit het hotel heeft u altijd prachtig uitzicht op de azuur blauwe Andaman zee, de tropische tuinen en de bergen aan de achterkant van het hotel. Cha-am is een romantisch stadje met veel natuurlijk schoon en historische plaatsjes. Ook de bekende stad Hua Hin is niet ver van het hotel.
  Type Hotel
  ​Het hotel beschikt over maar liefs 244 kamers verdeeld onder twee vleugels; de Beach Wing, direct gelegen aan het strand en de Bungalow Wing, gelegen in de prachtige tropische tuin. Alle Deluxe kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet TV, koelkast met minibar en een aparte badkamer met warm- en koud water. De kamers hebben overigens prachtig uitzicht over het strand of de tropische tuin. Verder beschikt het hotel over een aantal cottages gelegen in de tuin, de Junior Suite en de Two-bedroom Suite. Verder zijn alle kamers in de Beach Wing war ingericht met een houten vloer en oriëntaals interieur en zijn de cottages voorzien van een eigen terras.
  De Beach Wing en Bungalow Wing beschikken beiden over een ruim zwembad. Voor een massage kunt u terecht in de spa van het hotel. Hier bevindt zich tevens een haarsalon en een nagelstudio. Het Restaurant Rim Talay Beach serveert de hele dag Thai-, seafood en Europese specialiteiten en is gelegen aan het prachtige witte strand. Voor een heerlijke maaltijd kunt u ook terecht in het restaurant Chom Talay, met een Thaise en internationale keuken en de Lobby Bar. Na het diner kan men hier en in de Pool Bar nog even een drankje nuttigen. Tenslotte beschikt het hotel nog over WiFi internet in de lobby, kluisjes bij de receptie, een fitnessruimte, snookertafel, tafeltennistafel, geldwisselbalie, kledingwinkel en een kleine supermarkt.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?