Bayview Beach Resort in Batu Ferringhi

Bayview Beach Resort in Batu Ferringhi

Bayview Beach Resort vindt u aan het strand, ten noordwesten van Penang. Het resort ligt op ca. 19 kilometer vanaf Penang's hoofdstad, Georgetown en 33 kilometer vanaf de internationale luchthaven. Tussen de bergen en het strand ligt dit grote klasse hotel. De situering is aan het bekende en het populaire strand van Batu Ferringhi, wat 'rots van de buitenlanders' betekent.
Type Resort
De kamers zijn ruim, comfortabel en gezellig ingericht. Indien gewenst kan er een extra bed of kinderbed bij geplaatst worden. Voorzien van koelkast, telefoon, waterkoker, koffie- en thee faciliteiten en een balkon om weer bij te komen van de indrukwekkende dag.
Bayview Beach Resort heeft 4 verschillende restaurants waar u terecht kunt voor lunch of diner. Er is een zwembad en een kinderzwembad (in de schaduw) aanwezig. Nieuw is de Mandare Spa Salon met stoombad, sauna, jacuzzi, massage en gezichtsbehandeling. Voor de sportieve vakantiegangers is er een fitnessruimte, tennis- en squashbanen en natuurlijk veel watersportactiviteiten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?