Bay Village Tropical Retreat in Cairns

Bay Village Tropical Retreat in Cairns

Het hotel is omgeven door prachtige tropische tuinen in hartje Cairns. In de tuinen vindt u de stijl terug van het natuurschoon van Cairns, zoals palmbomen, regenwouden en riffen. Het hotel ligt op loopafstand van het bekende Cairns Esplanade Waterfront en 15 minuten van het centrum vandaan.
Type Hotel
De kamers zijn smaakvol gedecoreerd in frisse kleuren en verrijken de tropische omgeving van het hotel. De kamers zijn voorzien van een balkon of terras waar u heerlijk kunt genieten van deze tropische omgeving. Daarnaast beschikken de kamers over klimaatbeheersing/airconditioning, televisie, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche.
Het hotel beschikt over een internetruimte waar de gasten gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van de wasruimte, van roomservice en is er mogelijkheid voor parkeren. Ook is er in het hotel een tourdesk waar excursies geboekt kunnen worden. Het hotel heeft een prachtig buitenzwembad met cocktailbar. Ook zijn er barbecue faciliteiten. Het hotel heeft daarnaast een restaurant met een heerlijke keuken voorzien van de specialiteiten van Cairns, te denken aan verse vis uit de zee, tropisch fruit en heerlijke wijnen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?