Top

Strandvakantie Malediven: Baros Resort

🕒 6 dagen

Vanaf € 1226 p.p.

Informatie

Ligging:
Gelegen in het midden van North Male Atoll, met een afmeting van 400 bij 300 meter. De transfertijd per speedboot vanaf het vliegveld bedraagt ongeveer 15 minuten. Wijde witte stranden, helder water, schaduwrijke palmen, grote lagune en het rif op 5 tot 25 meter vanaf het strand.

 

Faciliteiten:
Het complex bestaat uit 75 comfortabele luxe kamers in losse bungalows en zijn allen voorzien van airconditioning, radio, telefoon, minibar, safebox, bad/douche, toilet, haardroger en terras. De 16 waterbungalows zijn groter en luxer en hebben direct toegang tot de lagune. Op het terrein vindt u verder; gezellige bar, open restaurant, coffeeshop en grill restaurant. Sportieve faciliteiten die u hier aantreft zijn; zeilen, duiken, waterski, darts en tafeltennis. Het duik- en surf station geeft naast verhuur, ook instructies.

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Kowloon
Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar uw hotel.

 

Dag 2: Kowloon
Hongkong Disneyland zet de traditie met de klassieke Disneyattracties, unieke winkels, restaurant en duizelingwekkende live-entertainment voort. Fantasie wordt werkelijkheid in Disneyland’s thema’s: Main Street, Fantasyland, Adventureland en Tomorrowland. Hier begint uw magische droomreis naar een wereld vol dromen. Een reis vol magie die u kunt aanraken en die u aanraakt.

 

Dag 3: Kowloon
U gaat naar Macau, een voormalig Portugese kolonie ten westen van Hongkong. Macau is een van de oudste Europese nederzettingen in het verre oosten, wat al dateert vanaf het jaar 1557. De tour brengt u naar de historische ruïne van de St. Paul’s Church, Macau museum (gesloten op maandag) en de 400 jaar oude tempel van A Ma (opgedragen aan een meisje die vele levens van zeelieden heeft gered). Bezoek de goktafels van de wereldberoemde casino alvorens u terug keert naar Hongkong.

 

Dag 4: Kowloon
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

De Luxe Villa

2 – 3 personen: € 1226 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 1226 ,- p.p.

6 personen: € 1226 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 1080 ,- p.p.

Baros Villa

2 – 3 personen: € 1476 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 1476 ,- p.p.

6 personen: € 1476 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 1330 ,- p.p.

Water Villa 

2 – 3 personen: € 1755 , – p.p.

4 – 5 personen: 1755 ,- p.p.

6 personen: € 1755 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 1609 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register