Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Baros Resort

vanaf € 1.226 p.p.
Type Strandvakantie
Duur 6 dagen
Reiscode 130

Ligging:
Gelegen in het midden van North Male Atoll, met een afmeting van 400 bij 300 meter. De transfertijd per speedboot vanaf het vliegveld bedraagt ongeveer 15 minuten. Wijde witte stranden, helder water, schaduwrijke palmen, grote lagune en het rif op 5 tot 25 meter vanaf het strand.

Faciliteiten:
Het complex bestaat uit 75 comfortabele luxe kamers in losse bungalows en zijn allen voorzien van airconditioning, radio, telefoon, minibar, safebox, bad/douche, toilet, haardroger en terras. De 16 waterbungalows zijn groter en luxer en hebben direct toegang tot de lagune. Op het terrein vindt u verder; gezellige bar, open restaurant, coffeeshop en grill restaurant. Sportieve faciliteiten die u hier aantreft zijn; zeilen, duiken, waterski, darts en tafeltennis. Het duik- en surf station geeft naast verhuur, ook instructies.

Prijzen

Type 2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
De Luxe Villa € 1.226,- € 1.226,- € 1.226,- € 1.080,-
Baros Villa € 1.476,- € 1.476,- € 1.476,- € 1.330,-
Water Villa € 1.755,- € 1.755,- € 1.755,- € 1.609,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?