Bali Tropic Resort & Spa in Nusa Dua

Bali Tropic Resort & Spa in Nusa Dua

Een mooi 4-sterren resort gelegen aan het prachtige witte strand van Tanjung Benoa, ver weg van de drukte en op ongeveer 20 minuten van de luchthaven gelegen. Het resort is in traditionele Balinese stijl gebouwd en heeft een mooie tropische tuin.
Type Resort
Stijlvolle Bungalows gelegen in de mooie tuin met complete voorzieningen voor de gast die kwaliteit ambieert. U kunt een keuze maken tussen een Deluxe- of een Royal Bungalow. Beiden zijn voorzien van AC, tv, telefoon, badkamer met bad/douche, wastafel, toilet, föhn, minibar en balkon of terras met zitje. De Royal Bungalow is iets ruimer en luxer ingericht.
Het restaurant serveert internationale gerechten. Het zwembad met poolbar wordt omgeven door hoge palmen en in de Spa en schoonheidssalon kunt u genieten van een massage of aromatherapie behandeling. Een perfecte ambiance voor de verwende gast. Verder zijn er winkeltjes, internetfaciliteiten, animatieshows, kinderbad, kidsclub en babysitting faciliteiten. Vraag ook naar onze voordelige All Inclusive arrangementen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?