Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Bali Dream Special

vanaf € 399 p.p.
Duur 8 dagen
Reiscode Bali Dream Special

Samen met een aantal van onze hotelpartners hebben wij een super aanbieding voor u samengesteld.
Nergens is deze reis goedkoper te vinden. Vraag naar onze tarieven met verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals
Garuda Indonesia, Singapore Airlines, Cathay Pacific, KLM, Qatar en Emirates en naar de aantrekkelijke verlengingen
op de Bali Dream Special.

Dag 1 Legian
Na aankomst op Bali heeft u een transfer naar uw accommodatie (Adi Dharma Cottages).
Dag 2 Legian
Op eigen gelegenheid verkent u het bruisende zuiden met de vele restaurants, gezellige barretjes en waar u fantastisch kan shoppen.
Dag 3 Lovina
U rijdt naar het prachtige noorden waar u kunt stoppen bij de fruitmarkt waar u kennis maakt met het exotisch fruit, de tempel Ulun Danau, de twee meren Buyan and Tambilangan (Aneka Lovina Villas & Spa).
Dag 4 Lovina
In de morgen kunt u naar het plaatsje Banyuwedang rijden waarvandaan u overvaart naar het onbewoonde eiland Menjangan waar u kunt gaan snorkelen en genieten van de wereld onder water. Via de warmwaterbronnen van Banjar en de Boeddhistische tempel Wihara Buddha Banjar kunt u terug rijden naar uw accommodatie.
Dag 5 Ubud
Wakker worden met het rustgevende geluid van de zee. U kunt met vlerkprauwen de zee op opzoek naar spelende dolfijnen. Na het ontbijt vertrek het kunstenaarsdorpje Ubud (The Kayon Resort).
Dag 6 Ubud
Verken het kunstenaarsdorpje Ubud. Dit kunstenaarscentrum telt talloze galeries, een kunstmarkt en museum, vele tempels, en een keur aan gezellige eethuisjes en cafés in alle denkbare prijsklassen. Het heuvellandschap in de omgeving is ronduit betoverend, met golvende sawa’s, kloven met
riviertjes, en uitzichten op Bali’s bergen en vulkanen.
Dag 7 Seminyak
Via het dorp Suter rijdt u naar Kintamani met een spectaculair uitzicht op de berg Batur. Hiervandaan maakt u een fietstocht dwars door het hart van Bali. U passeert rijstvelden, koffieplantages en dorpjes (Tonys Villas & Resort).
Dag 8 Seminyak
U heeft een transfer naar de luchthaven of uw volgende bestemming op Bali.

Prijzen

Prijs per persoon € 399,-
Vraag naar de partner prijzen. Alleen tot en met 31 maart 2016 te boeken. Reisperiode tot en met 1 december 2016. Niet geldig in het hoogseizoen.
Samen met een aantal van onze hotelpartners hebben wij een super aanbieding voor u samengesteld.
Nergens is deze reis goedkoper te vinden. Vraag naar onze tarieven met verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals
Garuda Indonesia, Singapore Airlines, Cathay Pacific, KLM, Qatar en Emirates en naar de aantrekkelijke verlengingen
op de Bali Dream Special.


 

Inclusief

* accommodatie op de aangegeven bestemmingen
* dagelijks ontbijt
* transfer van de luchthaven naar uw accommodatie
* transfer van uw accommodatie naar de luchthaven
* vervoer inclusief chauffeur op dag 3, 5 & 7

Exclusief

* excursie- en entreegelden
* overige vervoer

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?