Baan Samui Resort

Baan Samui Resort

Het Baan Samui Resort ligt slechts enkele stappen verwijderd van het prachtige zandstrand van Chaweng en grenst aan de hoofdweg waardoor ook vele winkeltjes, bars en restaurants dicht in de buurt zijn. Ook het vliegveld ligt op 15 minuten rijden van het resort.
?
Type Resort
​Alle kamers hebben een prachtig uitzicht over de tropische tuinen van het resort. Deze comfortabele kamers zijn luchtig ingericht met warme kleuren welke perfect samensmelten met de tropische omgeving en zijn voorzien van een aparte badkamer. De kamers zijn rijk uitgerust inclusief koffie/theefaciliteiten en een kluis op de kamer. Naast de Deluxe kamers zijn er nog de Deluxe Superior kamers, de suites en Family suite.
Het hotel beschikt over een prachtig ruim zwembad en kinderbad tegenover het strand. Ook bevindt zich hier een gezellig restaurant waar u ‘s avonds onder de sterren kunt dineren. Hier worden altijd heerlijke seafood, barbecue en lokale specialiteiten geserveerd. Naast het hotel bevindt zich ook een winkelcentrum. Verdere faciliteiten van het resort zijn wasserette service, babysitter, medische service, krantverkoop en een balie waar men geld kan wisselen. Watersport activiteiten bevinden zich recht tegenover het hotel en een 220 volt adapter is mogelijk op aanvraag.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?