Ayodya Resort Bali in Nusa Dua

Ayodya Resort Bali in Nusa Dua

  • Bali
Ayodya Resort Bali is voorzien van echte Balinese architectuur en elegantie. Het betreft een luxe vijf sterren resort en is gelegen aan het heldere zandstrand. Het resort geeft een soort van waterpaleis weer voorzien van standbeelden, fonteinen en meertjes die uitlopen naar de zee.
Type Resort
​De kamers zijn omgeven door luxe tropische tuinen en geven u prachtige uitzichten en een rustige omgeving. Sommige kamers kijken uit op de tuinen, andere hebben uitzicht op het golfterrein, het zwembad of de vredige lagunes. Alle 537 kamers en suites zijn voorzien van een ruim balkon. De kamers beschikken verder over airconditioning, telefoon, kabeltelevisie en films, minibar, haardroger en koffie- en thee faciliteiten. Er is een ruime badkamer aanwezig voorzien van bad en douche.
Het hotel biedt een hoop recreatie activiteiten aan waar u en uw familie van kunnen genieten. Voor de kinderen is er een kinderclub waar zij heerlijk kunnen spelen. Ondertussen kunt u genieten bij het grote zwembad. Of u kunt er voor kiezen om een potje tennis of squash te spelen of u uit te leven in het fitnesscentrum. Voor golfliefhebbers is er een 18 hole golfterrein. Voor gasten die liever wat meer ontspannen is er een sauna en een spa aanwezig.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?