Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Kakadu & Lichtfield National Park in 3 dagen

vanaf € 820 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode 163

Highlights:

 • Nourlangie & Ubirr rotskunst
 • Guluyambi Cultural Cruise
 • Crocodile spotting Cruise
 • Litchfield's waterfalls

  Als de weersomstandigheden te slecht zijn om de East Aligator regio te bezoeken, zal op dag 2 een alternatieve tour worden geregeld.
Dag 1: Darwin - Kakadu National Park
U bezoekt het Kakadu National Park. U gaat aan boord van de Yellow Water Billabong Cruise waarbij u de dieren die in dit water leven kunt observeren. Samen met een gids bezoekt u het Warradjan Aborigianal Cultural Centre waar u informatie en tentoonstellingen kunt vinden over de Aboriginals.
Dag 2: Darwin - Guluyambi Cultural Cruise
Deze morgen maakt u een stop in Ubirr waar u de Aboriginal rotskunst kunt bezichtigen die zo’n 20 duizend jaar oud is. Geniet van de Guluyambi cruise op de East Aligator River waar u op zoek gaat naar de zoutwaterkrokodil. Een Aboriginal gids staat u op te wachten en met toestemming van de lokale bevolking gaat u aan wal in Arnhem Land.
Dag 3: Darwin - Litchfield National Park
U volgt de Stuart Highway via Batchelor naar Litchfield National Park. U heeft de mogelijkheid om door de schilderachtige wildernis met door de moesson groeiende, klimplanten te wandelen. Bewonder de Florence en Tolmer waterval voordat u uw afdaling maakt. U heeft hier de mogelijkheid om te gaan zwemmen. Daarna kunt u de andere watervallen bezoeken, waar u prachtig uitzicht heeft en een stevige klim kunt maken door het regenwoud om aan de top van de waterval te komen.

Prijzen

2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
 € 820,-  € 260,- Dagelijks mei-nov

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?