Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Asia Paradise in Nha Trang

Asia Paradise in Nha Trang

Lang strand, meerdere Padi duik centra’s, leuke winkeltjes, gezellige sfeer, interessante bezienswaardigheden; dit zijn de ingrediënten voor het populaire en toeristische Nha Thrang. Ondanks het toeristische aspect blijft de stad zijn authentieke karakter behouden. Asia Paradise is een modern nieuw 3* hotel. Het ligt ca 250 meter van de grote boulevard met daarachter het met palmen omzoomde strand. In de directe omgeving liggen meerdere winkels, restaurants en een supermarktje. Tip: als u in de richting van de boulevard loopt, moet u beslist het aan de rechterkant gelegen borduurcentrum bezoeken met zijn ateliers en expositie.
Type Hotel
​De ca. 100 kamers hebben afhankelijk van de positionering, uitzicht op de straat/stad of vanaf de 8ste,9de en 10de verdieping aan de zee zijde, op zee. Een deel van de kamers aan de zee zijde heeft geen uitzicht/raam. De kamers hebben een warm kleurige houten vloer. Per verblijf heeft u airco, televisie, telefoon, koelkast, minibar, kluisje, haardroger, internet aansluiting, waterkoker en badjas.
Het hotel verzorgt op verzoek luchthaven transfer. Er zijn 2 restaurants die Europees, Aziatisch en Vietnamese gerechten serveren. Ook is er een bar & lounge. Op de 12de verdieping (dak) is een klein zwembad. Voor uw fysieke wensen is er een sauna, schoonheidssalon, stoombad, massage en fitnessruimte. Het hotel heeft een goede service.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?