Asia Paradise in Nha Trang

Asia Paradise in Nha Trang

Lang strand, meerdere Padi duik centra’s, leuke winkeltjes, gezellige sfeer, interessante bezienswaardigheden; dit zijn de ingrediënten voor het populaire en toeristische Nha Thrang. Ondanks het toeristische aspect blijft de stad zijn authentieke karakter behouden. Asia Paradise is een modern nieuw 3* hotel. Het ligt ca 250 meter van de grote boulevard met daarachter het met palmen omzoomde strand. In de directe omgeving liggen meerdere winkels, restaurants en een supermarktje. Tip: als u in de richting van de boulevard loopt, moet u beslist het aan de rechterkant gelegen borduurcentrum bezoeken met zijn ateliers en expositie.
Type Hotel
​De ca. 100 kamers hebben afhankelijk van de positionering, uitzicht op de straat/stad of vanaf de 8ste,9de en 10de verdieping aan de zee zijde, op zee. Een deel van de kamers aan de zee zijde heeft geen uitzicht/raam. De kamers hebben een warm kleurige houten vloer. Per verblijf heeft u airco, televisie, telefoon, koelkast, minibar, kluisje, haardroger, internet aansluiting, waterkoker en badjas.
Het hotel verzorgt op verzoek luchthaven transfer. Er zijn 2 restaurants die Europees, Aziatisch en Vietnamese gerechten serveren. Ook is er een bar & lounge. Op de 12de verdieping (dak) is een klein zwembad. Voor uw fysieke wensen is er een sauna, schoonheidssalon, stoombad, massage en fitnessruimte. Het hotel heeft een goede service.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?