Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Aonang Princeville Resort & Spa

Aonang Princeville Resort & Spa

Aonang Princeville Resort is een exclusief boutique resort in het hart van Ao Nang vlakbij een prachtig strand.
Type Resort
​Alle 50 kamers zijn ingericht in een moderne of klassiek Thaise stijl. Alle kamers hebben mooi uitzicht op zee of het zwembad en bevinden zich dichtbij het strand van Ao Nang. De kamertypen zijn onderverdeeld in Deluxe kamers, de grotere Deluxe Family kamers en de twee Honeymoon suites. Roomservice is dagelijks beschikbaar van 07.30 tot 21.00uur. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met toilet, bad en douche, airconditioning, telefoon, minibar, koffie-/theefaciliteiten, satelliet TV, kluis, haardroger en 220 volt aansluitingen. Een babywieg is ook beschikbaar.
In het centrum van het resort kunt u heerlijk afkoelen in het grote zwembad. Ook is hier een jacuzzi en een ondiep kinderbad. In de spa van het resort kunt u verschillende behandelingen en massages bestellen. In het restaurant White Orchid kunt u genieten van de Thaise en internationale keuken. Vis en zeefruit is altijd heerlijk vers omdat het dagelijks besteld wordt bij de lokale vissers. Tot slot beschikt het resort over WiFi internet en wasseretteservice.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?