Andaman Cannacia Resort & Spa

Andaman Cannacia Resort & Spa

Met prachtig uitzicht over de bergen en slechts 400 meter van het strand van Kata Noi verwijderd vindt u hier het Andaman Cannacia Resort. Het Kata shoppingplaza is dichtbij, het strand van Patong ligt op 15 minuten rijden en het vliegveld op slechts 30 minuten.
Type Resort
​Alle 113 kamers en suites van het hotel zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een balkon of terras met mooi uitzicht op de bergen of de zee. De Deluxe kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet TV, telefoon, koelkast met minibar, kluis, haardroger en een aparte badkamer met warm- en koudwater. De Canna Deluxe kamers zijn iets groter en ook in het bezit van koffie-/theefaciliteiten. De Garden Spa, Villa Spa en Honeymoon suites beschikken over een privé jacuzzi. De grootste suite is de Regency suite, deze bevat 2 slaapkamers, een woonruimte en maar liefs drie balkons.
U kunt even heerlijk tot rust komen in de spa van het hotel. De spa biedt vele behandelingen aan, van ayurveda en aromatherapie tot massages en gezichtsbehandelingen. Ook bezit het hotel twee restaurants met een heerlijke en gezonde keuken; het Ban Yen en het Sunset Terrace. Verder beschikt het hotel over een mooi zwembad, fitnessruimte, Gift shop, post & informatiebalie, poolside bar, beautysalon, wasseretteservice en zijn er babywiegjes beschikbaar op aanvraag.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?