Anantara Hoi An in Hoi An

Anantara Hoi An in Hoi An

 Ervaar een mix van relaxen aan een rivier met de Anantara luxe. De historische binnenstad Hoi An, een Unesco werelderfgoed, en het prachtige strand zijn niet ver van het Anantara Hoi An Resort vandaan.  Het Anantara Hoi An Resort is een aantrekkelijk hotel in het oude Hoi An en prachtig gelegen op de banken van de Bon River. Het hotel heeft Franse, Nederlandse, Chinese en Japanse invloeden die de culturele verschillen van Hoi An weerspiegelen.
Type Hotel
Het Anantara Hoi An Resort is een prachtige accommodatie en heeft 93 kamers en suites welke allen gevestigd zijn in 2 en 3 verdiepingen hoge Franse gebouwen, met prachtige tuinen en uitzicht op de rivier. Alle kamers hebben internet, airconditioning, LCD TV, IDD telefoon, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten en een prachtig uitzicht.
Het hotel heeft een restaurant en 3 bars waar u heerlijk kunt dineren, ontbijten of gezellig een drankje kunt nuttigen. In het resort zijn er vele activiteiten te ondernemen zoals een kookles, een talencursus Vietnamees, workshop cocktails maken, schilderles en een cruise over de rivier. U kunt ook genieten van één van de talloze behandelingen die voor u mogelijk zijn bij de Spa.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?