Anahata Villas & Spa Resort in Ubud

Anahata Villas & Spa Resort in Ubud

Omgeven en genesteld tussen tropisch regenwoud, rijstvelden en de Petanu rivier, ligt het rustgevende luxe Anahata Villas & Spa Resort. Elegante en eigentijdse interieur, afgewisseld met Balinese architectuur en decoratie, met fraaie tuinen, echoot de natuurlijke schoonheid. Een perfecte omgeving om volledig tot rust te komen in een omgeving van luxe villa’s in een setting tussen de omringende groene heuvels. Slechts 10 minuten auto afstand tot het nabij gelegen Ubud.
Type Resort
De 21 Anahata villa’s zijn royaal van opzet met elk een oppervlakte van 200m². De sfeervolle villa’s zijn rijk uitgerust. Tot de uitrusting behoort: woonkamer, eetkamer en kitchenette. Privé pool en privé tuin. Verder treft u airconditioning in de slaap- en woonkamer. Mini bar, koffie en thee faciliteiten in de kitchenette, cd speler, dvd speler en kluisje.
Service: privé parking, shuttle vervoer luchthaven en Ubud, laundry, dagelijks housekeeping en bewaking. In het hoofdgebouw vindt u: receptie, bar, restaurant (met uitzicht over de rivier), yoga en fitness kamer. Recreatie: Yoga, paardrijden, rijstveld wandelingen, fietsen en barbecue. Zwembad met Jacuzzi en pool bar. Om u eens lekker te laten verwennen is er de spa voor uw massage of schoonheidsbehandeling.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?