Amari Watergate Hotel in Bangkok

Amari Watergate Hotel in Bangkok

Amari Watergate Bangkok is gelegen in het Pratunam district. Omringd door Bangkok zijn beste winkelcentrums , restaurants en uitgaansmogelijkheden. Het hotel is geschikt voor de zakelijke en vrijetijdsreiziger. Het 5 sterren Amari Watergate Bangkok is op loopafstand van de Pratunam markt waar u terecht kan voor vele koopjes en souvenirs.
Type Hotel
 Amari Watergate Bangkok heeft 569 ruime kamers en suites welke goed zijn uitgerust voor de zakelijke en vakantiereizigers. De combinatie van moderne techniek met comfort en luxe zorgt voor een prettige atmosfeer. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, WIFI, TV, IDD telefoon, DVD speler, minibar, koffie- en thee faciliteiten, haardroger en strijkplank met strijkijzer. Een aantal kamers zijn rolstoel vriendelijk.
Amari Watergate Bangkok beschikt over een spa, Fitness centrum en een haarsalon. Amari Watergate Bangkok beschikt zelf over 6 verschillende restaurants en bars waar u terecht kunt voor lunch of diner met een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten uit de Aziatische- en Westerse keuken, maar het echte leven is buiten de muren van dit hotel, met vele uitgaansmogelijkheden in prachtige omgeving waar u heerlijk kunt shoppen en eten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?