Alila Manggis in Manggis

Alila Manggis in Manggis

In het noordoosten van Bali, in het Karangasam gebied en in de nabijheid van Candidasa, vindt u het stijlvolle resort, Alila Manggis. Gelegen in een kokosnootpalm gebied en tussen de zee en de machtige berg Agung. De regio ademt een sfeer van rust waar de plaatselijke bevolking nog haar traditionele levensstijl leeft. Vanuit Manggis kunt u fraaie wandelingen maken. Of u brengt een bezoek aan het grote tempelcomplex Besakih, maar u kunt natuurlijk ook het Bali Aga dorpje Tenganan of de diverse andere mooie locaties bezoeken. Mogelijkheden zijn er in overvloed. In de nabijheid zijn bijzonder fraaie duiklocaties te vinden.
Type Resort
Alle kamers hebben uitzicht op zee met op de achtergrond het eiland Nusa Penida. De kamers zijn in een eigentijdse interpretatie van de Balinese architectuur en zijn voorzien van complete inrichting en faciliteiten die u zich kunt wensen. Afhankelijk van uw kamer keuze heeft u natuurlijk ook een eigen terras of balkon. Een perfecte gestyleerde accommodatie waar u zich prettig zult voelen.
Het Spa Alila heeft traditionele massages en ook gezicht- en aromatherapieën. De setting is uniek met o.a. uitzicht op zee tijdens uw behandeling. Diverse watersport artikelen kunt u ter plaatse huren of genieten aan het heerlijke zwembad. Het Seasalt Restaurant heeft een setting van een traditioneel paviljoen met een lotus vijver. De gerechten die geserveerd worden hebben een eigentijds menu.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?