A'Famosa

A'Famosa

A’Famosa Resort ligt in Alor Gajah op een half uur rijden van het historische Malakka. De A’Famosa is eigenlijk vernoemd naar een beroemde Portugese monument uit de 16de eeuw. Een alternatieve manier van reizen is per trein. U stapt uit bij het treinstation Tampin treinstation. De accommodatie bereikt u na slechts 10 minuten met de taxi.
Type Resort
​U kunt kiezen uit verschillende categorieën kamers, condotel of villa. Elke kamer heeft zijn eigen balkon of veranda met spectaculaire uitzichten van het resort en de golfbaan.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer met douche en toilet, televisie, IDD telefoon, minibar en een koffie- en thee zet faciliteiten.
Het resort heeft verschillende restaurants waar u fantastisch kunt lunchen of dineren.  Ook voor de sportieve reizigers onder u heeft u de mogelijkheid een balletje te slaan op de 27 holes golfbaan, avontuur beleven in het A’Famosa water wereld met spectaculaire glijbanen en golfslagbad, prachtige fietstocht maken of u kunt gaan vissen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?